• LET OP!!! BESTELLEN GAAT OP DIT MOMENT ALLEEN VIA EMAIL, WHATSAPP OF HET BESTELFORMULIER.
 • EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.
Anifit Nederland » Anifit Nederland gezond voer

Gezonde voeding

bevat alle benodigde voedingsstoffen en houdt jouw hond en kat fit en gezond.

Gezonde Voeding 

Gezonde Voeding is net zo belangrijk voor jouw huisdier als het voor je zelf is.

Een gezond, fit lichaam en een gezonde darmflora start met een gezonde basis , het voer. Anifit voer is ideaal om je hond of kat topfit te houden en is nu ook verkrijgbaar in Nederland en België. 

Het is belangrijk om uw hond of kat al van klein aan te voorzien met de juiste voedingstoffen om problemen op latere leeftijd te voorkomen.

De huisdieren voedingsmarkt is zo groot tegenwoordig maar bijna niemand weet precies wat hij zijn dier voorschotelt. Je wordt misleid door allerhande verpakkingen met mooie spreuken die je willen laten geloven het beste voor jouw dier te zijn. Maar is dat ook zo?

Er is tegenwoordig voor elk probleem of voor elk ras een speciaal voer of dieetvoer, wat eigenlijk onzin is en meestal een goed doordachte verkooptruc van de voedingsindustrie .  Die spelen er handig op in dat de baasjes uiteraard het beste voor hun dier willen,  en dan ook nog zo makkelijk mogelijk.

Daarbij komt nog dat als je bijvoorbeeld in de supermarkt bent er niemand is die je vragen kan beantwoorden. Ik heb zelf vaak genoeg in de winkel gestaan en was overdonderd door het aanbod dierenvoer. En probeer dan maar eens iets uit te zoeken. Waar let je dan op ?

In de meeste dierenvoeding zitten stoffen die je er niet in wilt hebben  zoals conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen , granen , diermeel , plantenmeel en ga zo maar door . Het voedsel is meestal zo bewerkt dat het niet eens meer uitziet als dat wat de hond en kat nodig heeft , namelijk Vlees. 

Al deze toegevoegde rotzooi en bewerkt voer kan voor veel problemen zorgen . Dit is niet altijd direct duidelijk maar kan ook pas jaren later aan het licht komen.  Hoe vaak hoor je tegenwoordig niet dat een hond een allergie heeft? En dat dit zomaar ineens kwam opzetten .  Al die schadelijke stoffen hopen zich op in het lichaam van de hond of kat en zwakken daarmee het immuunsysteem waardoor dus zulke dingen als allergieën kunnen ontstaan. 

Ook zitten er meestal teveel koolhydraten in het voer . Hierdoor loopt uw huisdier het gevaar te dik te worden en dit zorgt weer voor een tal van andere problemen.    Zoals gewrichtsaandoeningen en grotere risico's bij operaties.

Brokken 

Brokken zijn een kunstmatig vervaardigd product en is vooral makkelijk voor het baasje . Maar zo gezond als vaak gedacht wordt zijn ze niet. Diermeel, plantenmeel en granen worden gemend en onder hoge druk en zeer hoge temperaturen ( 140 - 400 graden ) samengeperst tot een brok. Vlees is hierin meestal ver te zoeken , hooguit 4- 20% ! Daar over wordt vet gesproeid om het allemaal wat smakelijker te maken en om ervoor te zorgen dat het niet ranzig wordt worden er conserveringsmiddelen aan toegevoegd. Vaak worden ook nog smaakversterkers, aroma's en suikers toegevoegd om het geheel smaakvoller te maken . Het hoge koolhydraatgehalte zorgt er voor dat de kans op overgewicht vergroot is.

Wist je dat als je 1 beker brokken geeft de hond of kat daarbij 5 bekers water moet drinken bovenop zijn dagelijkse behoefte aan water ? Dit is enorm veel en onmogelijk haalbaar waardoor problemen met de nieren kunnen ontstaan.

Wat is dan een gezonde voeding voor hond en kat ?

 • Een hoog vleesgehalte

 • goede kwaliteit van het vlees ( geschikt voor menselijke consumptie)

 • geen toegevoegde vetten, alleen die die in het vlees zelf zitten

 • geen conserveringsmiddelen 

 • geen toegevoegde suikers

 • Geen kunstmatige toevoegingen 

 • geen granen, mais en soja

 

Anifit-maaltijden bevatten 100% van de voedingsbehoeften van uw huisdier en zijn goedgekeurde complete maaltijden.

Premium-kwaliteit is onze prioriteit en zorgt ervoor dat u uw lieveling van lekker en gezond eten kunt voorzien:

 

 • Best mogelijke versheid en kwaliteit van onze ingrediënten

 • 100% puur vlees van levensmiddelkwaliteit

 • Strikte verbod op diermeel, plantaardige meelsoorten, conserveermiddelen, kleurstoffen, smaakversterkers, smaakstoffen, suiker en andere schadelijke chemische stoffen


We beloven niet alleen hoge kwaliteit, maar zijn ook onderworpen aan strenge controles: Anifit is gecertificeerd volgens IFS (International Food Standard) 1) ISO 22000 (Management van voedselveiligheid) 2), ISO 9001 (Kwaliteitsbeheer) en biologische regelgeving en is geïnspecteerd door auditors van TÜV en BCS ÖKÖ Garantie GmbH (DE-ÖKO-001).

Graag vertel ik u meer over in een persoonlijk of telefonisch consult .

Vul daarvoor het onderstaand formulier in  en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Anifit Nederland

Anifit Nederland , gratis consult voor uw huisdier.