Helaas gaan wij de webshop van Hond en kat gezond gaat sluiten... Ik wil alle klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen. Wij gaan verder met Natural Health & Beauty via www.nhbclaudia.com

Anifit Nederland » Blog » Goede voornemens

Goede voornemens

Gepubliceerd op 3 januari 2019 om 12:58

 

Goede voornemens

 

Het jaar is weer net begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor de goede voornemens.

Misschien wil jij wel stoppen met roken, afvallen of meer sporten.

Het meest genoemde voornemen voor 2019 is minder druk maken gevolgd door meer bewegen en afvallen. Ook gezonder eten is een veel genoemd voornemen. Wat is jouw goede voornemen?

Mijn goede voornemen voor 2019 is toch wel gezonder eten , meer bewegen en een paar kilo's afvallen. Ik weet het , allemaal heel cliché.

Wat is jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar ?

Beginnen we met mijn 2de voornemen, meer bewegen. Ik zit overdag veel te veel alleen al vanwege mijn werk. Nu heb ik natuurlijk ook een hond dus moet het niet zo moeilijk zijn om meer te gaan bewegen. Ik heb me nu voorgenomen om iedere dag een uur flink door te gaan stappen en daarmee voldoe ik dan waarschijnlijk ook direct aan mijn 3de voornemen, afvallen!

Ik hecht zelf grote waarde aan gezond eten, bij ons staat iedere dag een verse maaltijd met veel groente op tafel en snacken wij graag tussendoor fruit. Mijn kleine meid van 1,5 eet bijvoorbeeld veel liever een stuk fruit dan een koekje/rijstwafel. Ook probeer ik zoveel mogelijk onbewerkt en biologisch eten te kopen. Ik wil mijzelf en mijn kids niet volstoppen met onnodige toevoegingen zoals smaakversterkers, conserveringsmiddelen , kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Maar toch vind ik dat er wel nog het een en ander te verbeteren valt bij ons.

Waarschijnlijk hebben de meest van jullie die dit lezen huisdieren. Mijn goede voornemen voor mijn hond is dan ook verder gaan met gezonde voeding en de conditie trainen voor de vakantie.

En gezonde voeding is voor jouw huisdier natuurlijk ook net zo belangrijk als voor jezelf.

Als ik je nou vertel dat ik een voer heb gevonden dat onder andere vrij is van schadelijke rotzooi, alleen vlees bevat dat geschikt is voor menselijke consumptie ( dus geen slachtafval zoals huid, hoeven, veren, ogen en andere troep), gegarandeerd vrij van antibiotica , geen toegevoegde vetten en suikers en geen granen, mais en soja bevat.

Een voer dat precies is aangepast op de natuurlijke behoefte van jouw huisdier , vol natuurlijke voedingsstoffen.

En als ik je nu vertel dat de meeste dieren die overgezet zijn naar dit voer meestal al na twee tot drie weken fitter en gezonder zijn en hogere prestaties leveren.

Zou je dit dan ook voor jouw huisdier willen?

Stuur mij een mailtje ClaudiaMostert@anifit.com of een pb en ik vertel je graag meer.

 

 

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.