Helaas gaan wij de webshop van Hond en kat gezond gaat sluiten... Ik wil alle klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen. Wij gaan verder met Natural Health & Beauty via www.nhbclaudia.com

Anifit Nederland » Essens Europe

Essens Europe

Om ons aanbod te complementeren hebben we nu ook Essens in ons sortiment opgenomen.

Essens heeft betaalbare biologische producten, van verzorgingsproducten en vegan parfums tot biologisch afbreekbare schoonmaakartikelen. 

Natuurlijk zijn ook deze producten niet getest op dieren en worden ze geproduceerd in Europa.

 

Ik ben super enthousiast dat wij nu ook deze producten aan kunnen bieden. 

Vooral de biologisch afbreekbare schoonmaakartikelen vind ik fantastisch aangezien ik met 2 honden en 2 kids veel moet schoonmaken en ik daarvoor altijd opzoek ben naar biologisch afbreekbare schoonmaakartikelen. Dus super tof dat we die nu ook hier kunnen aanbieden.

 

En wat ik ook super vind is dat Essens de Ocean Cleanup steunt! Bij aankoop van 1 van de 4 elements parfums gaat er een deel daarvan naar de Ocean Cleanup.

 

Wil je bestellen? Dat kan via de shop of via mij. Ik bestel iedere dinsdagavond, zo zijn de verzendkosten lager dan via de shop.

Meer video's vindt je hier 

Wil jij graag een paar kilo afvallen ?  De slim'ss kunnen jouw daarbij perfect helpen. Bekijk de video en stuur me gerust een mailtje of een app voor meer info.

Hou jij ook van perfect gelakte nagels? 

De nagellak van #Essens laat zich prima opdragen , blijft lang zitten, droogt snel en is er in vele trendy kleuren. Neem gerust een kijkje in de webshop ( zie boven).

Om alle producten te zien download de catalogus of kijk in de shop ( zie link bovenaan) en wil je iets bestellen of heb je vragen stuur dan een mailtje naar ClaudiaMostert@anifit.com

Catalogus Deel 1 ENG
PDF – 6,4 MB 619 downloads
Catalogus Deel 2 ENG
PDF – 4,1 MB 602 downloads
Catalogus Deel 3 ENG
PDF – 3,4 MB 586 downloads