Anifit Nederland » over mij

Hoe ben ik bij Anifit terecht gekomen

Hoi Mijn naam is Claudia en ik ben voedingsconsulent voor honden en katten bij Anifit in Nederland .

 

Ik woon met mijn 2 dochters in het mooie zuid-Limburg.

 

Dieren zijn mijn passie, ik heb een aantal jaren met paarden gewerkt , waarvan ook een tijdje in het buitenland.  Dus toen Anifit op mijn pad kwam was de keuze snel gemaakt en ik vindt het heerlijk dat ik weer met dieren kan werken en ervoor kan zorgen dat ze gezond en fit blijven.

Ik heb zelf een hond, een boxer die ik via een organisatie uit Griekenland heb gekregen.

Babsi is nu ongeveer een jaar of 9 en ik heb haar nu ruim 4 jaar.

Het is aan Babsi te merken dat ze in het begin van haar leven slechte voeding heeft gehad. Ze heeft een heel erg slecht gebit , haar vacht was niet zo mooi glanzend en ze verhaarde erg veel . Ook was ze niet zo actief als een boxer hoort te zijn en nu ze op leeftijd is merkte je heel erg aan haar dat ze last heeft van haar gewrichten en vaak moeite had na een lange wandeling om op te staan.

Ik ben lang opzoek geweest naar de oorzaak en wat we eraan zouden kunnen doen . Uiteraard is ze geheel onderzocht door de dierenarts en dit moet ook altijd de eerste stap zijn . 

Ik let er voor mezelf heel erg op dat ik en mijn kids gezond eten . Ik probeer alle kunstmatige voedingsstoffen , conserveringsmiddelen, kleurstoffen en dergelijke te vermijden.  Dit wil ik dan uiteraard ook niet aan mijn hond geven . 

Uiteindelijk ben ik bij de firma Anifit terecht gekomen en deze produkten uitgeprobeerd. Ik kon na een paar weken al duidelijk verschil merken bij Babsi. Ze verhaart een stuk minder en haar vel ziet er een stuk gezonder uit en over het algemeen voelt ze zich ook een stuk beter .  Het op latere leeftijd beginnen met gezonde voeding neemt uiteraard niet alle gebreken weg maar het kan veel in mindering brengen.

Ik ben zo overtuigd van de produkten van Anifit  dat ik besloten heb dat ik andere baasjes ook wil gaan helpen om de juiste gezonde voeding voor hun huisdier te vinden. Ik heb bij Anifit de opleiding gedaan en werk nu met veel plezier als voedingsconsulente. 

 

 

 

 

 

 

Anifit Nederland boxer