• LET OP!!! BESTELLEN GAAT OP DIT MOMENT ALLEEN VIA EMAIL, WHATSAPP OF HET BESTELFORMULIER.
  • EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.
Anifit Nederland » over ons

Wie zijn wij 

Sinds 1 oktober 2019 zijn we bij hond en kat gezond met z'n tweeën.

Hieronder ervaar je meer over ons en waarom wij zo overtuigd zijn van de super kwaliteit van Anifit.

Claudia en Marieke

Anifit Nederland

Hoe ben ik bij Anifit terecht gekomen

Hoi Mijn naam is Claudia en ik ben voedingsconsulent voor honden en katten bij Anifit in Nederland .

 

Ik woon met mijn 2 dochters in het mooie zuid-Limburg.

 

Dieren zijn mijn passie, ik heb een aantal jaren met paarden gewerkt , waarvan ook een tijdje in het buitenland.  Dus toen Anifit op mijn pad kwam was de keuze snel gemaakt en ik vindt het heerlijk dat ik weer met dieren kan werken en ervoor kan zorgen dat ze gezond en fit blijven.

Ik heb zelf twee honden, een boxer die ik via een organisatie uit Griekenland heb gekregen en sinds kort een mastin-mix uit spanje 

Babsi is nu ongeveer een jaar of 10 en ik heb haar nu ruim 5 jaar.

Het is aan Babsi te merken dat ze in het begin van haar leven slechte voeding heeft gehad. Ze heeft een heel erg slecht gebit , haar vacht was niet zo mooi glanzend en ze verhaarde erg veel . Ook was ze niet zo actief als een boxer hoort te zijn en nu ze op leeftijd is merkte je heel erg aan haar dat ze last heeft van haar gewrichten en vaak moeite had na een lange wandeling om op te staan.

Ik ben lang opzoek geweest naar de oorzaak en wat we eraan zouden kunnen doen . Uiteraard is ze geheel onderzocht door de dierenarts en dit moet ook altijd de eerste stap zijn . 

Ik let er voor mezelf heel erg op dat ik en mijn kids gezond eten . Ik probeer alle kunstmatige voedingsstoffen , conserveringsmiddelen, kleurstoffen en dergelijke te vermijden.  Dit wil ik dan uiteraard ook niet aan mijn hond geven . 

Uiteindelijk ben ik bij de firma Anifit terecht gekomen en deze producten uitgeprobeerd. Ik kon na een paar weken al duidelijk verschil merken bij Babsi. Ze verhaart een stuk minder en haar vel ziet er een stuk gezonder uit en over het algemeen voelt ze zich ook een stuk beter .  Het op latere leeftijd beginnen met gezonde voeding neemt uiteraard niet alle gebreken weg maar het kan veel in mindering brengen.

 

Mellow onze Spaanse mastin-mix is nu 2 maanden bij ons en is een heerlijk eigenwijze dame van 6 maanden ( geb. 02-02-2019). Ze was 4,5 maanden toen we haar kregen. In Spanje heeft ze waarschijnlijk geen goede voeding gekregen. Haar moeder is nu ook in Nederland en die is een paar kilo te licht, de pups hebben natuurlijk bij haar gezoogd en als de moeder niet genoeg voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnen krijgt  dan krijgen de pups dat ook niet. Ze had puppyschurft toen ik haar kreeg, ze had uiteraard medicijnen gekregen daarvoor maar ze had nog steeds last van jeuk. Dus is het belangrijk dat ze nu een goede voeding krijgt en haar darmflora wordt opgebouwd zodat haar imuunsysteem gesterkt wordt. Ook zij krijgt uiteraard Anifit en haar vacht is weer in orde, ze groeit netjes en is een vrolijke fitte jonge hond.

Ik ben zo overtuigd van de produkten van Anifit  dat ik besloten heb dat ik andere baasjes ook wil gaan helpen om de juiste gezonde voeding voor hun huisdier te vinden. Ik heb bij Anifit de opleiding gedaan en werk nu met veel plezier als voedingsconsulente. 

 

 

Anifit Nederland boxer

Marieke

Anifit Nederland Belgie

Hallo allemaal,


ik ben Marieke een moeder van 2 kinderen en sinds 13 juli 2019 hebben wij ons gezin mogen uitbreiden met onze hond Odin.

Odin is een kruising tussen een Mastin espanol en een herder, wij hebben Odin geadopteerd toen hij 4 maanden was. Odin komt uit Spanje waar hij samen met zijn broertje door een boer gedumpt was in een doos. Gelukkig werden ze goed opgevangen en hebben nu beide een nieuwe thuis.

Voordat wij Odin gingen ophalen heb ik veel geïnformeerd naar de juiste voeding voor honden, want wij willen hem natuurlijk zo goed mogelijk voer geven.

Tijdens de zoektocht kwam ik uiteindelijk terecht bij Anifit en vond daar de voordelen die ik belangrijk vindt voor mijn hond.

Gezonde en goede voeding vindt ik voor mens  en dier belangrijk, vandaar dat ik besloten heb om niet alleen de voeding daar te bestellen, maar ook om te gaan werken als dierenvoeding consulent.

Nu kan ik ook andere baasjes en toekomstige baasjes adviseren over heerlijke en gezonde voeding voor onze lieve viervoeters