Anifit Nederland » recensies

Recensies 

Wat klanten vertellen over Anifit 

Wil jij ook een recensie met foto van jouw lieveling  op de site ?  stuur mij dan snel een berichtje met je verhaal en een leuke foto. Of plaats een recensie op de Facebookpagina van Hond en kat gezond.

Anne en Sky 

Vandaag kreeg ik een super leuke review van Sanne en haar hond Sky.
Zij hebben de Anifit pfotenbalsam uitgeprobeerd bij het indoorsporten en het is goed bevallen 👍

Dank je wel Sanne voor deze super review 👍

Hondenvoeten zijn door middel van eelt bestand tegen alle weersomstandigheden en soorten ondergrond. Echter kan er irritatie van de voetzooltjes optreden wanneer een hond met snelheid of veelvuldig rent op een ruwe ondergrond zoals bij agility en andere hondensporten op kunstgras. Een goede verzorging van de voetzooltjes is hierbij van belang. Pfotenbalsem van Anifit beschermt de voetzooltjes op een natuurlijke wijze tegen het schuren van kunstgras. Ondanks het toebrengen van een smeuïge substantie op de poten, blijft de hond voldoende grip houden om korte bochten te kunnen draaien zonder uit te glijden.
Dankzij het verkoelende effect van Pfotenbalsem voelen de poten van de hond na een training niet verontrustend warm, waardoor het brandende effect van kunstgras tegen wordt gegaan. Daarnaast zijn er na het trainen geen kloven in het eelt zichtbaar. Een voordeel aan het gebruik van Pfotenbalsem is dat de voetzooltjes langdurig worden beschermt: wanneer de voetzooltjes voor een training worden ingesmeerd zijn deze tot het einde van de training beschermt. Voor actieve honden op kunstgras kan Pfotenbalsem van Anifti uitstekend worden gebruikt als bescherming van de voetzooltjes.

                                   ---------------‐-------

Goedenmorgen,

Mijn twee main-coons. Dat is een heel verhaal.

Ze schelen een jaar maar verschillen dag en nacht. Ook qua voeding was het altijd een hele toer om het juiste te vinden. Van het een krijgen ze darmklachten, het ander lijkt ze niet goed te voeden. Het volgende laten ze staan en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het zijn vrij forse katten en ik vind goede voeding belangrijk voor ze. Ik hou ze graag gezond. Een van de twee heeft last van een klittende vacht en had altijd vettig haar. Sinds ik Anifit gebruik voor haar zijn haar huid en haren enorm opgeknapt. Gelukkig vinden zij het voer erg lekker en zodra ik de voerbakjes gevuld hebt is staat zij als eerste klaar om er lekker van te smikkelen. Zij vind echt alles van dat voer lekker.

Nummer twee is toch wel wat kritischer en die weigert gewoon om alleen haring te eten. Maar de zalm is haar favoriet. Zit daar dan haring bij dan eet ze het wel. Ach ja wij vinden ook wel eens iets niet lekker en dat eten we het ook niet. Mijn dieren mogen dat ook aangeven. Ik vind het juist wel leuk dat ze kritisch zijn.

Dus voor mijn katten geen ander voer meer dan Anifit.

 

mevrouw Mostert uit Born

Shanna
Princes

Ik ben een trotse hondenbezitter van 2 teckels. Een van 14 jaar en een van 9 maanden. Mijn oudje van 14 heeft al zijn hele leven problemen met voeding. De laatste maanden bleef hij maar spugen en hield niets binnen. In al die jaren heb ik van alles geprobeerd van de duurste brokken tot vers vlees. Niets hielp en vers vlees was ik niet zo n fan van maar ja als het helpt heb je het ervoor over. Nu kom ik je toch al een tijdje tegen met de honden uitlaten en je zag dat er iets mis was met oudje. Ik had de hoop al opgegeven en was mij voor aan het bereiden hem te laten inslapen want hij verzwakte. Ik vroeg aan jou wat geef je jouw hond en we kwamen aan de praat. Je gaf mij een folder en in begin was ik sceptisch maar mijn man zei wat hebben we te verliezen. Nou het was wonderbaarlijk wat er na een dag of twee al gebeurde met het oudje. Hij was fitter liep beter alerter en had zelf heeel veeel trek. Wat een verschil en we zijn pas een dikke week bezig. Hij speelt zelfs weer en is een happy dog. Ik heb nu zelf de pup ook omgezet op Anifit. Bedankt voor het advies en de voedingsbegeleiding namens mij aan Batch.

 

Mevrouw Brasse uit Grevenbicht