Home » recensies

Recensies 

Wat klanten vertellen over Anifit 

Goedenmorgen,

Mijn twee main-coons. Dat is een heel verhaal.

Ze schelen een jaar maar verschillen dag en nacht. Ook qua voeding was het altijd een hele toer om het juiste te vinden. Van het een krijgen ze darmklachten, het ander lijkt ze niet goed te voeden. Het volgende laten ze staan en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het zijn vrij forse katten en ik vind goede voeding belangrijk voor ze. Ik hou ze graag gezond. Een van de twee heeft last van een klittende vacht en had altijd vettig haar. Sinds ik Anifit gebruik voor haar zijn haar huid en haren enorm opgeknapt. Gelukkig vinden zij het voer erg lekker en zodra ik de voerbakjes gevuld hebt is staat zij als eerste klaar om er lekker van te smikkelen. Zij vind echt alles van dat voer lekker.

Nummer twee is toch wel wat kritischer en die weigert gewoon om alleen haring te eten. Maar de zalm is haar favoriet. Zit daar dan haring bij dan eet ze het wel. Ach ja wij vinden ook wel eens iets niet lekker en dat eten we het ook niet. Mijn dieren mogen dat ook aangeven. Ik vind het juist wel leuk dat ze kritisch zijn.

Dus voor mijn katten geen ander voer meer dan Anifit.

 

mevrouw Mostert uit Born

Shanna
Princes