• LET OP!!! BESTELLEN GAAT OP DIT MOMENT ALLEEN VIA EMAIL, WHATSAPP OF HET BESTELFORMULIER.
  • EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.
Anifit Nederland » recensies

Recensies 

Wat klanten vertellen over Anifit 

Wil jij ook een recensie met foto van jouw lieveling  op de site ?  stuur mij dan snel een berichtje met je verhaal en een leuke foto. Of plaats een recensie op de Facebookpagina van Hond en kat gezond.

Anne en Sky 

Vandaag kreeg ik een super leuke review van Sanne en haar hond Sky.
Zij hebben de Anifit pfotenbalsam uitgeprobeerd bij het indoorsporten en het is goed bevallen 👍

Dank je wel Sanne voor deze super review 👍

Hondenvoeten zijn door middel van eelt bestand tegen alle weersomstandigheden en soorten ondergrond. Echter kan er irritatie van de voetzooltjes optreden wanneer een hond met snelheid of veelvuldig rent op een ruwe ondergrond zoals bij agility en andere hondensporten op kunstgras. Een goede verzorging van de voetzooltjes is hierbij van belang. Pfotenbalsem van Anifit beschermt de voetzooltjes op een natuurlijke wijze tegen het schuren van kunstgras. Ondanks het toebrengen van een smeuïge substantie op de poten, blijft de hond voldoende grip houden om korte bochten te kunnen draaien zonder uit te glijden.
Dankzij het verkoelende effect van Pfotenbalsem voelen de poten van de hond na een training niet verontrustend warm, waardoor het brandende effect van kunstgras tegen wordt gegaan. Daarnaast zijn er na het trainen geen kloven in het eelt zichtbaar. Een voordeel aan het gebruik van Pfotenbalsem is dat de voetzooltjes langdurig worden beschermt: wanneer de voetzooltjes voor een training worden ingesmeerd zijn deze tot het einde van de training beschermt. Voor actieve honden op kunstgras kan Pfotenbalsem van Anifti uitstekend worden gebruikt als bescherming van de voetzooltjes.

                                   ---------------‐-------

Goedenmorgen,

Mijn twee main-coons. Dat is een heel verhaal.

Ze schelen een jaar maar verschillen dag en nacht. Ook qua voeding was het altijd een hele toer om het juiste te vinden. Van het een krijgen ze darmklachten, het ander lijkt ze niet goed te voeden. Het volgende laten ze staan en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het zijn vrij forse katten en ik vind goede voeding belangrijk voor ze. Ik hou ze graag gezond. Een van de twee heeft last van een klittende vacht en had altijd vettig haar. Sinds ik Anifit gebruik voor haar zijn haar huid en haren enorm opgeknapt. Gelukkig vinden zij het voer erg lekker en zodra ik de voerbakjes gevuld hebt is staat zij als eerste klaar om er lekker van te smikkelen. Zij vind echt alles van dat voer lekker.

Nummer twee is toch wel wat kritischer en die weigert gewoon om alleen haring te eten. Maar de zalm is haar favoriet. Zit daar dan haring bij dan eet ze het wel. Ach ja wij vinden ook wel eens iets niet lekker en dat eten we het ook niet. Mijn dieren mogen dat ook aangeven. Ik vind het juist wel leuk dat ze kritisch zijn.

Dus voor mijn katten geen ander voer meer dan Anifit.

 

mevrouw Mostert uit Born

Shanna
Princes

Ik ben een trotse hondenbezitter van 2 teckels. Een van 14 jaar en een van 9 maanden. Mijn oudje van 14 heeft al zijn hele leven problemen met voeding. De laatste maanden bleef hij maar spugen en hield niets binnen. In al die jaren heb ik van alles geprobeerd van de duurste brokken tot vers vlees. Niets hielp en vers vlees was ik niet zo n fan van maar ja als het helpt heb je het ervoor over. Nu kom ik je toch al een tijdje tegen met de honden uitlaten en je zag dat er iets mis was met oudje. Ik had de hoop al opgegeven en was mij voor aan het bereiden hem te laten inslapen want hij verzwakte. Ik vroeg aan jou wat geef je jouw hond en we kwamen aan de praat. Je gaf mij een folder en in begin was ik sceptisch maar mijn man zei wat hebben we te verliezen. Nou het was wonderbaarlijk wat er na een dag of twee al gebeurde met het oudje. Hij was fitter liep beter alerter en had zelf heeel veeel trek. Wat een verschil en we zijn pas een dikke week bezig. Hij speelt zelfs weer en is een happy dog. Ik heb nu zelf de pup ook omgezet op Anifit. Bedankt voor het advies en de voedingsbegeleiding namens mij aan Batch.

 

Mevrouw Brasse uit Grevenbicht

Beste Ani Fit Team,

We hebben een bijna 7-jarige Eurasier / Herder kruising. 3 maanden geleden merkten we dat ze problemen heeft met diarree, jeuk en een loopneus. Eerst werd vermoed dat het parasieten  op de huid waren. Ze kreeg  cortison en antibiotica gespoten . De cortison viel niet goed bij haar. Op onze aandringen werd een allergietest  uitgevoerd. Helaas met een niet zo mooi resultaat: graspollen en huisstofallergie!

Onze dierenarts adviseerde verdere behandeling met cortison, die we weigerden omdat het sterke bijwerkingen had. We kregen toen een mono-proteïnedieet met paardenvlees. We hebben dat geprobeerd maar dat werd niet geaccepteerd door onze teef.

Na onderzoek op internet te hebben gedaan, kwam ik Anifit tegen.

Omdat mijn hond altijd van kip hield, probeerden we het Gockels Duett met veel succes! Om haar eten nog lekkerder te maken, hebben we nu ook de wortelvlokken geprobeerd. Ze houdt van wortelen! Dankzij deze combinatie heeft ze nu een volledige en heerlijke maaltijd, en heel belangrijk - het gaat weer goed met haar! Ze heeft geen loopneus meer en likt en krabt zich niet langer in de lies.

Beste AniFit Team,

Onze Wilma is een bijna 4-jarige mix en kwam bijna 2 jaar geleden naar ons vanuit het dierenasiel. Vanaf het begin had ze problemen met zowel de spijsvertering en intoleranties en we probeerden verschillende soorten voedsel. Aanvankelijk droogvoer, later natvoer. Toen ik op zoek was naar geschikt natvoer, kwam ik Anifit tegen. De omschakeling is goed verlopen en nu krijgt ze niets anders meer.

Het vitaalmenu RyDog-lam is een van haar favoriete. Naast het hoge vleesgehalte zie je ook de wortelen en aardappelen in het product. Naast het feit dat ze nauwelijks kan wachten om haar dagelijkse portie te krijgen, zijn alle intoleranties verdwenen - geen diarree meer en ze krabt niet meer. En dus hebben we thuis een gezonde en gelukkige hond die ons elke dag aan het lachen maakt.

Ik kan Anifit alleen aanbevelen aan iedereen die iets goeds voor zijn hond wil doen.

Groeten van Christina & Wilma

Hallo beste Anifit-team,

We hebben eerst de Goldenen Ochse geprobeerd. Later zijn we overgeschakeld naar Thanksgiving Day en waren we hier al zeer tevreden. Mijn kleine hond (een Bichon Maltezer) is nu 3 jaar oud en ze vindt het heerlijk. Vooral de traktaties van kipfilet en kippenharten zijn geweldig. De kipfilets zijn zeer goed verwerkt in termen van consistentie en smaak en zijn mijn absolute favoriet geworden.

Samengevat: het Anifit hondenvoer smaakt erg goed en ik bent een echte fan geworden. Ik geef haar het eten 's ochtends en ' s avonds. Haar stoelgang is sindsdien veel beter geworden en we hebben geen gezondheidsproblemen meer met haar. Dus we blijven graag bij Anifit en onze hond is erg blij met onze beslissing. De gezondheid en het welzijn van onze hond is het belangrijkste. Ik geef daar ook graag wat meer geld aan uit. Naar mijn mening verdient het 5 sterren.

Groetjes
Kira (Maltees)

Hallo beste Anifit-team,

Ik ben Rusty en zoals je op de foto kunt zien, ben ik een echte lekkerbek. Ik hou echt van alles, maar helaas verdraag ik niet elk voedsel. Mijn baasje moest veel proberen totdat ze voedsel vond waar ik geen buikpijn en diarree van kreeg. Een paar weken geleden vond mijn baasje Anifit en nu krijg ik dat te eten. Heerlijk! En ...... Ik verdraag het heel goed, ik heb geen buikpijn meer en ik voel me helemaal in topvorm! Nadat Gockels Duett zo goed werkte, is mijn baasje van plan om ook andere soorten te proberen. Ik kijk er naar uit ... Anifit smaakt heerlijk, het is goed voor mijn maag en ik voel me  goed en gezond. En mijn baasje zegt dat ze zich ook goed voelt omdat we ook nog iets doen voor dierenbescherming met mijn voer. 😊

Tot het volgende pakket!

Groeten van Rusty

Hallo ANIFIT-team,

Nadat we hadden besloten kattenvoer te voeren zonder kunstmatige toevoegingen, bestelden we een proefpakket bij Anifit om te proberen of onze straattijger enthousiast is over hoogwaardig voer. Tot onze vreugde verslond Rocky het nieuwe eten met plezier ...

Met vriendelijke groeten

A. Des Loges

Hallo Anifit-team,

Ik wil graag verslag uitbrengen over het grote succes met het RyDog Vital Menu Lam.

Mijn hond Wilma is een Franse Bulldog van 5 jaar die lijdt aan voedselallergieën. Ze leed sinds de puppyleeftijd, aan ernstige winderigheid, buikpijn, soms doffe vacht met gaten en diarree. Vaak at ze niet eens. Ik heb veel geprobeerd en veel geld uitgegeven aan verschillende soorten voedsel en merken. Wilma is een zeer levendige hond, helaas was ze heel vaak ziek. Wat hebben we samen geleden? Dankzij een geweldig persoon werden we bewust gemaakt van Provital.
Wilma eet het RyDog lam-vitaal menu al enkele maanden. Na een korte tijd (1-2 weken) waren alle oude symptomen weg! Diarree, gas, buikpijn, misselijkheid en doffe vacht behoren tot het verleden.
Wilma houdt van haar eten, kijkt ernaar uit om elke dag te eten en is vitaler dan ooit!
We houden van hun nieuwe zachte, dichte en glanzende vacht, dus ik raad het van harte aan aan iedereen die iets goeds voor zijn hond wil doen en misschien een beetje "moeilijke" eter thuis heeft!

Met vriendelijke groeten Lara van Bruck

Beste Anifit-team,

mijn hond Lia wordt in april 15 jaar oud. 2 Jaar geleden werd chronisch nierfalen gediagnosticeerd. We hebben echt veel geprobeerd, natuurlijk verschillende niervoedingen geprobeerd ... maar helaas at ze het eten slecht of helemaal niet. Toen werd ik me bewust van de positieve feedback van het RyDog Vital Menu Lam en probeerde ik het meteen uit. Ze eet het eten weer met plezier op en het gaat zo goed !! Ik ben helemaal tevreden en ik blijf erbij.

Met vriendelijke groeten

B.Bauer